Hozzávalók:
Mandulás finomság Glutén,tej mentes!!
Makron tészta. (torta krémnek is kitűnő)
12 db
Mandulás Makron GM
30dkg dió
30dkg cukor
3db tojás fehérje
15-20 dkg szeletelt mandula (érdemes enyhén meg pörkölni)
citrom reszelt héja.
*
Elkészítés:
A szeletelt mandulát szétterítjük sütőpapíron, majd az anyagokat egy tálban összekeverem,a masszát nyomózsákba téve
Kis halmokat nyomunk a szeletelt mandulákra,majd ráhelyezem a rumos meggyet.
össze hengergetem golyókká.
Sütő papírt teszek a tepsibe és erre helyezem.
sütőben kb 180 fokon sütöm.
A meggy leveses jól kinyomkodjuk!!
Tőlthető ízlés szerint PLD:aszalt gyümölcs, lekvár, csokoládé stb……