Hozzávalók:
60 dkg liszt
3 tojás
30 dkg porcukor
3 EK méz
10 dkg olvasztott vaj
3 EK kakaó
1,5 TK szódabikarbóna
Krém:
2 csomag mandulás pudingpor
1 csomag puncsos pudingpor
9 dl tej
30 dkg cukor
40 dkg vaj
*
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 4 felé osztjuk.
Kisodorjuk és külön-külön megsütjük a lapokat.
6 dl tejben megfőzzük a mandulás pudingot, 3 dl tejben a puncsos pudingot.
Mig hűl addig habosra keverjük a vajat a cukorral.
A kikevert vaj 2/ 3-át hozzáadjuk a mandulás pudinghoz, 1/ 3-át pedig a puncsos pudinghoz adjuk.
Megtöltjük a lapokat, letakarjuk zsirpapirral és nehezéket teszünk rá legalább 1 órára.
Tetejét csokimázzal öntjük le.


