Hozzávalók:
A piskótához:
8 tojás
8 ek.cukor
8 ek.finom liszt
1 cs.sütőpor
A krémhez:
1/2 kg mirelit málna
1/2 l hulala /vagy más növényi tejszín/
cukor ízlés szerint
1/2 dl rum vagy aroma
A díszítéshez:
tejszínhab,málna szemek
*
Elkészítés:
Előkészítés: Az összetevőkből piskótát sütünk, hagyjuk kihűlni.
Elkészítés: A tejszínt géppel habbá verjük. Ha a tejszínhab már majdnem kész, lassan adagolva belekeverjük a kiengedett málnát, cukrot és a rumot vagy aromát. Előtte pár szem málnát tegyünk félre a díszítéshez. A piskótát három lapba vágjuk, sorban megkenjük a málnás krémmel. A tetejére is kenünk a krémből. Felvágás előtt tegyük a hűtőbe egy órára. Tejszínhabbal és málna szemekkel díszítjük.


