Hozzávalók:
3 evőkanál liszt
15 dkg zabpehely
1 cs sütőpor
1 cs vaníliás cukor
15 dkg aprított dió
15 dkg málna
egy kis csoki vagy keksz is darabolható bele.
3tojás
20 dkg cukor
1.5 dl olaj
1,5 dl tejszín
*
Elkészítés:
Sokszor próbálok ki saját elképzelésű süteményt.
Ez is többek között egy saját szerzeményem.
A teszt sikerült, mert nagyon finom.
Ajánlom másoknak is A tojásokat kikeverem a cukorral, beleteszem a vaníliás cukrot a sütőport, majd felengedem a tejszínnel.
Hozzá adagolom a lisztet az étolajat, majd végül a zabpelyhet.
Jól átforgatom.
Sütőpapírral kibélelem a tepsit és ezt a masszát beleöntöm.
Nem kell megijedni hogy folyós mert a zabpehely majd megduzzad benne.
Ezután beleszórom az aprított diót a csoki vagy keksz darabokat és a végén a málnát.
Majd 170 fokon 30 percig sütöm Ha kihült szeletelhetjük, tetejét vaníliás porcukorral meghintjük