Hozzávalók:
5 tojás
5 kanál cukor
5 kanál liszt
1/2 csomag sütőpor
1 liter tej
2 csomag málnaizű pudingor
25 dkg vaj
2O dkg cukor
reszelt csoki, tejszinhab, málnaszemek
*
Elkészítés:
Az 5 tojás fehérjét az 5 kanál cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk az 5 sárgáját és a sütőporral elkevert lisztet is. A tésztát sütőpapirral bélelt tepsibe öntjük és 16O fokon kb. 25-3O perc alatt megsütjük. Közben elkészitjük a krémet :
A tejben megfőzzük a pudingokat. Mig hűl a puding azalatt a vajat habosra keverjük a cukorral. Miután kihűlt a puding, hozzáadjuk a vajhoz és jól kikeverjük. Az elkészitett krémet a kihűlt tésztára kenjük, megszórjuk csokireszelékkel és tejszinhabbal, málnaszemekkel diszitjük.
