Hozzávalók:
25 db babapiskóta
1 db rumaroma és 2dl tej a piskóták áztatásához
5 db málnás vagy epres 2 dl-s joghurt
1 csomag étkezési zselatin
1 cs habpor
ízlés szerint szeder ,málna vagy mindkettő: ) én kb. 2 marékkal szórtam bele
1 doboz hulala tejszín
csokidara a díszítéshez
*
Elkészítés:
Megáztatjuk a piskótákat a rumaromás tejben és betesszük sorba a kapcsos tortaformába
felfőzzük a joghurtokat a zselatinnal forrásig félretesszük
felverjük a habport
a kihült joghurthoz keverjük a felvert habport majd ráöntjük a piskótákra
most szórjuk mint bolond a homokot a gyümölcsöt bele 🙂
felverjük a hulala tejszínt és rátesszük az egész tetejére
reszelünk rá egy kis ehetetlen csokinyuszit hihi ha nincs jó bármilyen ehető csoki is !
Eldugjuk a család elől a hűtőbe kb.1 órára 😀 és ha sikerül utána is ,mert hihetetlenül gyorsan fogy.


