Málnás-szedres habos

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Zsuzsika71

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

12

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

5

Nehézség

Könnyű

Málnás-szedres habos

Recept leírás:

Hozzávalók:

25 db babapiskóta
1 db rumaroma és 2dl tej a piskóták áztatásához
5 db málnás vagy epres 2 dl-s joghurt
1 csomag étkezési zselatin
1 cs habpor
ízlés szerint szeder ,málna vagy mindkettő: ) én kb. 2 marékkal szórtam bele
1 doboz hulala tejszín
csokidara a díszítéshez

*

Elkészítés:

Megáztatjuk a piskótákat a rumaromás tejben és betesszük sorba a kapcsos tortaformába
felfőzzük a joghurtokat a zselatinnal forrásig félretesszük
felverjük a habport
a kihült joghurthoz keverjük a felvert habport majd ráöntjük a piskótákra
most szórjuk mint bolond a homokot a gyümölcsöt bele 🙂
felverjük a hulala tejszínt és rátesszük az egész tetejére
reszelünk rá egy kis ehetetlen csokinyuszit hihi ha nincs jó bármilyen ehető csoki is !
Eldugjuk a család elől a hűtőbe kb.1 órára  😀 és ha sikerül utána is ,mert hihetetlenül gyorsan fogy.

Málnás-szedres habos

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Málnás-szedres habos