Hozzávalók:
8 szelet bőrös malackaraj
1 kg burgonya
3 fej vöröshagyma
5-6 gerezd fokhagyma
2 ek.zsiradék /sertés vagy libazsír/
só
grill fűszer
egész kömény
őrölt fekete bors
http: //www.boller.hu
*
Elkészítés:
Előkészítés: A hússzeleteken 2-3 helyen bevágjuk a bőrt. A húst befűszerezzük és egy órára hűtőbe tesszük. A burgonyát megtisztítjuk, nagyobb hasábokra, a vöröshagymákat négybe vágjuk.
Elkészítés: Egy tepsibe tesszük a zsiradékot, ráhelyezzük a befűszerezett karajszeleteket. Mellé tesszük a cikkekre vágott burgonyát, hagymát és a fokhagyma gerezdeket. Vizet öntünk alá /kb. 2dl /, lefóliázzuk és sütőben 180 fokon egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és a sütőbe visszatéve, addig sütjük, míg a hús és a burgonya is szép színt kap./kb.fél óra /
A húst a burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:)

