Malackaraj a Nemzet és a fiam ünnepén

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Marcsi1

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

90

Nehézség

Haladó

Malackaraj a Nemzet és a fiam ünnepén

Recept leírás:

Hozzávalók:

12 szelet csontos, bőrös malackaraj
só, bors,fokhagyma, vöröshagyma, Laci bácsi magyaros fűszerkeverék, maradék füstölt szalonna bőr, zsiradék.
Körethez: vöröshagyma, mekszikói  zöldség mix, olaj,rizs

*

Elkészítés:

A karaj szeleteket, sózzuk, enyhén borsozzuk, szeletekbe vágott hagymát szórunk rá, fokhagymát is apróra vágva, a bőrrel (íze miatt csak) zsír hozzáadésával (tetszőleges, de nem árt , ha marad egy kis szaft) felöntjük vízzel, hogy ellepje, fóliázzuk és sütőbe tesszük nagy lángra.
Kb. félóra múlva megnézhetjük megkóstoljuk , még ízesíthetjül tovább, de vigyázva, mert a most rászórandó fűszerkeverék sós..Szép pirosra sütjük (csak az egyikoldala sül kérgesre, így át kell fordigatni a szeleteket, ami ilyen módon már hamar kész.
Köret:  az olajon megpárolom a hagymát, a  zöldséget, rizst adok hozzá, felöntöm, ételízesítős lével és pergősre főzöm

Malackaraj a Nemzet és a fiam ünnepén

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Malackaraj a Nemzet és a fiam ünnepén

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!