Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Az élesztőt a fél deci tejben 1 mokkáskanál cukorral felfuttatjuk, közben elmorzsoljuk a rizs liszttel a margarint, majd hozzáadjuk a többi hozzávalókat, jól összegyúrjuk A töltelékhez felforraljuk a 2 dl tejet, majd beleadjuk a mákot és a darát.
A tűzről lehúzva a többi hozzávalót is belekeverjük, a végén 2 felvert tojásfehérjével lazítjuk.
A tésztát 2 részre osztjuk, kikent, kilisztezett közepes tepsihez kinyújtjuk az egyik tésztalapot, ráhalmozzuk a tölteléket, majd a másik tésztlapot is kinyújtva ráhelyezzük.
Tetejét sűrűn villával megszurkáljuk, és megkenjük tejjel.
Előmelegített 200 fokos sütőben 25-30 perc alatt pirosra sütjük.