Makói haltepertő

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Makói haltepertő

Recept leírás:

Hozzávalók:

Ponty: 1000 g
Vöröshagyma: 500 g
Tojás: 3 db
Só: 30 g
Őrölt bors: 1 g
Liszt: 0.20 kg
Zsemle morzsa: 200 g

*

Elkészítés:

Megtsiztított hal belsőrészét eltávolítva megmossuk, hal fejét levágjuk, eltávolítjuk a méregfogát. Majd a halat filézzük.
Ponty filét vékony csíkokra vágjuk, fűszerezzük, bő forró olajban ropogósra sütjük.
Vöröshagymát karikára szeljük, panírozzuk, bő forró olajban kisütjük és a halhússal összekeverve tálaljuk.

Makói haltepertő

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Makói haltepertő

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!