Hozzávalók:
1 db kacsamell,
2 db kacsacomb,
2 db szárnytő
1 db paprika
1 db hagyma
majoranna, só
zsír a sütéshez
*
Elkészítés:
A kacsát besózzuk és minden oldalát forró zsírban megsütjük. Utána vízzel megpároljuk amíg puha nem lesz. (kb. 1 óra) Majd a végén majorannával fűszerezzük.
A CITROMOS PÁROLT KÁPOSZTA HOZZÁVALÓI:
1 db hagyma
fél fej káposzta
köménymag, só
fél citrom leve
egy mokkáskanál negyede diawellness 4x édesítő
A KÁPOSZTA ELKÉSZÍTÉSE:
A hagymát megdinszteljük. Rátesszük a felaprított káposztát. Fűszerezzük sóval, köménymaggal és kevés víz hozzáadásával fedő alatt pároljuk. Amikor kész, a citromlevet és a diawellnesst hozzáadjuk.
Köretnek rozmaringos sült édesburgonya.
Jó étvágyat! https://www.facebook.com/groups/fogyjkonnyedeneshatekonyan