Majoránnás hús

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Évi1

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

45

Nehézség

Könnyű

Majoránnás hús

Majoránnás hús

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

60 dkg marhahús – fartő vagy lapocka -de lehet sertéscomb is!
kevés olaj
késhegynyi majoránna
késhegynyi őrölt bors
2 dl tejföl
1 fej vöröshagyma
1 kk liszt

Köretnek spagetti vagy rizs

*

Elkészítés:

A húst vékony csíkokra vágjuk és jól megmossuk. A hagymát apróra vágjuk és az olajban szép sárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a húst, megsózzuk, borsozzuk, majoránnával fűszerezzük. Egy kevés vizet öntünk alá. Ha a hús puhára párolódott, ráöntjük a liszttel elhabart tejfölt, jól elkeverjük. Néhány percig forraljuk, majd spagettival vagy rizskörettel tálaljuk.
Én most csavart tésztát használtam és sertéshússal készítettem, mert azt szeretjük..

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Majoránnás hús