Majonézes füstölthal paradicsommal

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Majonézes füstölthal paradicsommal

Recept leírás:

Hozzávalók:

Fél csomag Endivia mix salátakeverék díszítéshez
1 doboz apró füstölthal konzerv
4 db paradicsom
1 dl majonéz
1 dl tejföl
1 mk mustár
bors
fél citrom leve
reszelt citromhéj
petrezselyemzöld
olajbogyó
citromszeletek

*

Elkészítés:

A halkonzerv levét leszűrjük, félretesszük.
Mély tálba öntjük a tejfölt, majonézt, hal olajat, mustárt, citromlevet.
A fűszerekkel meghintjük, összekeverjük.
A paradicsomokat félbe vágjuk és a belsejüket kikaparjuk.
A halat villával beletörjük a majonéz mártásba.
A krémszerű masszát a paradicsomokba töltjük. Salátalevélre tesszük és feldíszítjük.
Hidegen tálaljuk.

Majonézes füstölthal paradicsommal

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Majonézes füstölthal paradicsommal

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!