Hozzávalók:
3 nagyobb filézett csirkemell
2 cs bacon szalonna
fél dl hidegen sajtolt olívaolaj
http: //grapoilashop.hu
1 nagy fej vöröshagyma
1kávés kanál őrölt bors
1kávés kanál majoranna
35 dkg csirkemáj
1 tk só
*
Elkészítés:
A csirkemellet kiklopfoljuk.
A csirkemájat a felaprított vöröshagymával olívaolajon megpároljuk, fűszerezzük borssal és majorannával, utólag sózzuk de csak picit majd a csirkemellre rakjuk, felgöngyöljük, majd a bacon szalonnával betekerjük. Tepsibe rakva szépen sorban.
A májas szafttal kicsit meglocsolhatjuk a tetejét kevés vízet teszünk alá és fóliával letakarva pároljuk, majd pirosra sütjük.
Ez az idő összesen kb 60 perc.
Köretként burgonya pürét tálaltam zöldségekkel .
Fűszerek Toldi fűszer termékek
www.toldifuszer.hu