Hozzávalók:
3 db csirkemáj
1 tojás
fél csokor petrezselyemzold
10 dkg voroshagyma
3 gerezd fokhagyma
só, bors, majoránna
liszt
kevés olaj a dinszteléshez
*
Elkészítés:
A voroshagymát nagyon apróra, kockára megdinszteljuk kevés olajon (nem pirítjuk!). A fokhagymákat szintén elkaparjuk vagy présen keresztul nyomjuk. A még forró, de már lezúzott hagymához tesszuk az osszes fuszert és a fokhagymát. Osszekeverjuk, félretesszuk. A májokat lemosás után, szépen éles késsel elkaparjuk pépesre. Ez ido alatt kihul a tobbi hozzávaló és ezután beletesszuk a májat, a tojást és az aprított petrezselymet. Annyi liszttel keverjuk ki, amennyit nem folyósan felvesz. Jól osszekeverjuk és forró sós lében kifozzuk.