Májas gombás töltött hús

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Májas gombás töltött hús

Recept leírás:

Hozzávalók:

8 szelet tarja,vagy felesben csirkemell,(4db)20 dkg csiperke gomba,20 dkg csirkemáj,1 vöröshagyma,2 gerezd fokhagyma,1 csokor petrezselyem,15dkg sajt,,zsir só bors

*

Elkészítés:

A húsokat kikloffolom besózom borsozom és félre teszem!A hagymát megpárolom a zsíron a fokhagymával,rárakom a szeletelt gombát,mikor zsírjára sül a csikokra vágott csirkemájat, sózom borsozom fűszerezem.Ráteszem az összevágott petrzselyem zöldet!Egy másik serpenyőben megsütöm a húst mikor kész ráteszem a tölteléket reszelek rá sajtot és a villanytűzhely grill fokozatán(felső sütés)rápirítom a sajtot!Krumpli pürével házi savanyúsággal tálalom!

Májas gombás töltött hús

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Májas gombás töltött hús

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!