Magyaros, tepsis csirke

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

8

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Magyaros, tepsis csirke

Recept leírás:

Hozzávalók:

2 kg csirkeszárny, és comb
1 kanál só
1 kávéskanál őrölt bors
1 kanál pirospaprika
1 csipet szárított chili
2 kanál étolaj
1 csipet kakukkfű
1 pohár sör

*

Elkészítés:

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, átmossuk.
Sóval, őrölt borssal, őrölt pirospaprikával és darált, szárított csilipaprikával, vagy őrölt csípős paprikával bedörzsöljük.
Sütőtálba, vagy tepsibe sorakoztatjuk és olajat aláöntve, először fólia alatt, később a fóliát levéve, megsütjük.
Ha a bőrét ropogósra szeretnénk sütni, kevés sörrel is meglocsolhatjuk, a sütés vége felé.

Magyaros, tepsis csirke

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Magyaros, tepsis csirke

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!