Magyaros lencsetál leves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

50

Nehézség

Magyaros lencsetál leves

Recept leírás:

Hozzávalók:

( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)

*

Elkészítés:

A lencsét egy éjszakára vízbe áztatjuk, a sárgaborsót főzés előtt 1 órával.
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük.
Hozzáadjuk a lencsét, és felöntjük a vízzel.
Sárgarépát és a fehérrépát megpucoljuk, felkarikázzuk, a burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk.
Miután a lencse főtt 30 percet, hozzáadjuk a megpucolt zöldségeket, a sárgaborsót és a burgonyát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és tovább főzzük.
Beletesszük a kolbászt is.
Miután minden megfőtt, belekeverjük a mustárral elkevert tejfölt.

Magyaros lencsetál leves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Magyaros lencsetál leves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!