Magyaros-galuskás gulyás

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

050

Nehézség

Magyaros-galuskás gulyás

Magyaros-galuskás gulyás

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

*

Elkészítés:

Vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával.
Hozzáadjuk a felkockázott húst.
Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, meghintjük köménnyel, belepréseljük a fokhagymát.
Ráöntjük a vörösbort és annyi vizet, amennyi ellepi.
Amikor félig megpuhult a hús, beletesszük a megpucolt és cikkekre vágott burgonyát.
Lisztből és a tojásból só fűszerezésével tésztát gyúrunk, majd beleszaggatjuk a gulyásba, és készre főzzük.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Magyaros-galuskás gulyás