Hozzávalók:
6 tojás, 6 kanál cukor, 6 kanál liszt, 1,5 dl víz, 1,5 dl olaj, 1 cs sütőpor, a piskótához piros ételszinező, zöld ételszinező, 1 pohár tejföl, 1 cs.tejszínhabpor, habfixáló, kevés cukor, 3 dl tej
*
Elkészítés:
A 6 tojással piskótatésztát keverünk, majd elfelezzük.
Egyik felébe piros ételszinezőt, a másikba zöldet keverünk.
Külön-külön megsűtjük.
A tejfölt a cukorral kikeverjük, a habport a tejjel és a habfixálóval keményre felverjük és a tejfölhöz keverjük.
Alulra jön a zöld piskóta, erre rákenjük a habos krémet és rátesszük a piros piskótalapot.
Egészben tortaként is jó, én kisfiamat leptem meg vele szülinapjára, de négyzetekre szelve guszta vendégkínáló.