Hozzávalók:
A tésztához:
8 tojásfehérje
8 ek porcukor
8 ek liszt
1 csomag sutopor
A krémhez:
25 dk margarin
15 dkg porcukor
A fozott krémhez:
8 tojássárgája
5 ek porcukor
5 ek liszt
2 ek vaníliás cukor
4 dl tej
A tetejére:
1/2 l Hulala
*
Elkészítés:
A tojásfehérjét felverjuk kemény habbá és óvatosan osszekeverjuk a porcukorral, a liszttel és a sutoporral. Vajazott, lisztezett tepsiben kisutjuk.
A fozott krém hozzávalóit simára keverjuk és felfozzuk.
A margarint a porcukorral habosra keverjuk és a kihult, fozott krémhez keverjuk, és a tésztára kenjuk.
Tetejére fél literes cukrászati habot kenunk.
150 fokon alul-felul sutoben sutjuk, 20X30 cm-es tepsiben.
(Eredeti forrás: Nosalty)