Hozzávalók:
1 db felvágott szendvicskenyér
1 zsemlye
2 kifli
retek, idényzöldség a díszítéshez
1 vajkrém
20 dkg sonka
sajt
izlés szerint bármilyen díszítés a szendvicsekre.
Hurkapálcikák, fogvájók
*
Elkészítés:
A szendvicseket megkenjük és ízlés szerint díszítjük.
/Nem ajánlom túlzásba vinni a feltéteket, mert ha szétszedik a gyerkocok akkor nagyon hullik./
Az elkészített szendvicseket egymáshoz sorakoztatjuk – ez lesz a macska teste, 2 hurkapálcikával kétoldalt összefogjuk az egészet – úgy hogy hosszában átszúrjuk a szendvicssort.
A feje zsemléből készül, zöldségekkel díszítve a kép alapján, a fülek és a farok kifliből vannak, fogvájóval rögzítve a fejhez ill. a szendvicstesthez.
Csupán fantázia kérdése, miből készítjük az arcot.