Hozzávalók:
10 dkg vaj
20 dkg liszt
20 dkg porcukor
25 dkg túró
5 db őszibarack kis darabokra vágva
2 ek mazsola
1 sütőpor
1 /2 liter tej
3 db tojás
1 vaníliás cukor
*
Elkészítés:
Egy 20 ×30 cm- es tepsit vajjal kikenjük.
A lisztet,porcukrot,sütőport összekeverjük.
Felét a a vajjal kikent tepsibe szórjuk.
Rászórjuk a túrót.
Rászórjuk a barack darabkákat,mazsolát.
Ráhintjük a a másik fele cukros lisztes keveréket.
A tojásokat a tejjel,vaníliás cukorra gépi habverővel felverjük és a lisztes keverékre öntjük úgy,hogy teljesen befedje.
Egy kissé megrázogatjuk a tepsinket.
Egy jó magas falú tepsit használjunk a sütéshez.
200 fokra melegített sütőben,szép arany barnára sütjük.
Sütés közben fedjük be alufóliával,hogy meg ne égjen a teteje.
Langyosra hűlve szeleteljük,porcukorral meghintve kínáljuk.