Libazúza pörkölt pirított tarhonyával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ibolya

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

0

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 nagy vöröshagyma
zsír, vagy olaj
2-3 gerezd fokhagyma
őrölt pirospaprika
őrölt bors
majoránna
darált paprika
paradicsomlé

Reszelt tarhonya
zsír, vagy olaj

*

Elkészítés:

Sült zsíron megdinszteltem egy nagy vöröshagymát, majd megszórtam őrölt pirospaprikával, fehérborssal, majoránnával, tettem rá 1 evőkanál nyers daráltpaprikát, amit sóval raktam el, és öntöttem rá saját befőzésű paradicsomot, 2 gerezd fokhagymát is metéltem bele, ebben dinszteltem egy darabig a zúzát, majd felengedtem vízzel, kicsit sóztam még, és készre főztem.
A bolti reszelt tarhonyát kis zsíron megpirítottam, sóztam, majd felengedtem jó kétszeres vízzel, és puhára főztem.
(A zúzához tettem 4 db pulykaszárny hegyét is).