Libamájjal töltött csirkemell filé rántva

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Csildi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Haladó

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Libamájjal töltött csirkemell filé rántva

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

6 szelet csirkemell filé
40 dkg libamáj
3 tojás
zsemle morzsa
liszt

őrölt bors
2 evőkanál olaj máj elősütéséhez
2 teáskanál bazsalikom
olaj a sütéshez

*

Elkészítés:

A csirkemell filéket az oldalánál vágjuk be, nyissuk szét, mint egy könyvet.
Tegyünk rá fóliát, és kissé klopfoljuk meg. Őrölt borssal, bazsalikommal és sóval ízesítsük.
A libamájat szeleteljük fel, bazsalikommal és őrölt borssal fűszerezzük. Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, majd a májszeletek mindkét oldalát 1-1 percig süssük elő.
Tegyünk a csirkemell szeletek közepére az elősütött libamájból. Göngyöljük fel, majd  a szokásos módon panírozzuk be, előbb lisztbe majd tojásba végül zsemle morzsába forgatjuk .Forró olajban  arany színűre sütjük .
Ha elkészült, ferdén vágjuk ketté  tálaljuk rízzsel  párolt tavaszi zöldségekkel és  cékla savanyúsággal .