Libamájas fasírt golyók

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Csildi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Nehéz

Libamájas fasírt golyók

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók.
50 dkg darált hús ,pulyka vagy csirke
2 db zsemle
25 dkg libamáj ,amit előzőleg hagymásan megsütöttem és pépesítettem
1 tk őrölt bors (Toldi fűszer )
1 tk őrölt piros paprika
2 db  tojás
1 tk pirospaprika pehely (Toldi fűszer )
1 közepes fej  vöröshagyma
3  gerezd fokhagyma
1 evőkanál só
1 evőkanál majoránna(Toldi fűszer )
Tej a zsemlék áztatásához
zsemle morzsa beleforgatni
Liba zsír vagy olaj a sütéshez
www.toldifuszer.hu

*

Elkészítés:

Saját recept alapján
A darált húshoz  keverem az átnyomott, tejben áztatott zsemlét, a tojást az apróra vágott vöröshagymát, a  paprika pelyhet, sót, pirospaprikát, őrölt borsot, a majoránnát, a zúzott fokhagymát és az előzőleg 25 perc alatt  megsütött hagymával pépesített  libamájat. Ezt a fasírtmasszát jól összegyúrom .Majd pogácsákat vagy kis golyókat  formálok belőle és zsemlemorzsába forgatva  bő forró libazsírban vagy  olajban 6-8 perc alatt készre sütöm .Hozzá burgonyapürét ajánlok .

Libamájas fasírt golyók

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Libamájas fasírt golyók

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!