Libamáj roston, sültburgonyával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Libamáj roston, sültburgonyával

Recept leírás:

Hozzávalók:

libamáj: 800 g
só: csipetnyi
őrölt bors: csipetnyi
liszt: 50 g
burgonya: 800 g
étolaj: 3 dl
vegyes zöldség díszítéshez

*

Elkészítés:

A libamájat szeletekre vágjuk, majd lisztben meghempergetjük és forró étolajban kisütjük.
Ügyeljünk arra, hogy csak tálalás előtt sózzuk brssoal ízasítjük a májat.
Burgonyát tisztítás után vékony szeletekre vágjuk, majd forró étolajban kisütjük, majd enyhén megsózzuk.
Tálaláskor, friss vegyes zöldséggel, vagy vegyes savanyúsággal díszítjük.

Libamáj roston, sültburgonyával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Libamáj roston, sültburgonyával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!