Libamáj Pástétom

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Csildi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Haladó

Libamáj Pástétom

Recept leírás:

Hozzávalók:

40 dkg libamáj
30 dkg  libazsír
1 közepes fej  vöröshagyma
2 tk  mustár
5  dkg   vaj
1 kis  csipet őrölt bors
1 -2 tk majonéz
Pici só

*

Elkészítés:

Elkészítés
1.    Egy lábosban felforrósítjuk a libazsírt, majd beledobunk egy fej megtisztított vöröshagymát kettévágva.
2.    Amikor a hagyma megpirult/megsült, szűrőlapáttal kiemeljük, majd a zsiradékba tesszük óvatosan a májat.  20-25 perc alatt a máj el is készül, de végezzünk egy próbavágást.
3.    A májat a zsiradékból kiemeljük, lehűtjük, majd apróra vágjuk.Hozzáadjuk a sült hagymát
4.    Sóval, borssal,   puha vajjal,majonézzel  mustárral ízesítjük. Botmixerrel  pépesítjük .
5.    Hűtőben pár óra jót tesz neki.
6.    Friss zöldségekkel, pirítóssal tálaljuk.
Nagyon finom étel ,ajánlom mindenkinek

Libamáj Pástétom

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Libamáj Pástétom

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!