Hozzávalók:
Lencsefőzelék csibe fasírttal: 1 zacskó
*
Elkészítés:
A zacskó lencsét este jó beáztatni annyi vízzel hogy jó ellepje jól megmosakodtam úgy hogy a héja lejöjön ha lehet többször leönteni a vizet és újra és újra rárakni vizet. Majd másnap felrakni a lencsét anyi vízzel hogy ellepje a babér levél el és só meg vegetával felrakni fözni közben a hagymát megpucolom és apróra vágom és bele rakom a lencse közzé és fözöm addig míg meg nem föl. Ha elforja a vizet potolOM. Amikor puha akor bele rakom a mustárt a cukrot a citromlé és csinálok rántást: Liszt Olaj zsemle színűre pirítani és lehuzuk a tüzröl és bele rakni a piros paprikát. És bele 4akom a rántást és rogyantom egy kicsit után bele rakom a tejfölt és keverem meg egy kicsit felrorralom és kész. Ki mit szeretne hozzá én mirelit Gordon blut csináltam oljban kisütöttem és tálaltam.