Hozzávalók:
20 dkg porcukor,
3 dkg vaj,
2 evőkanál lobogva forró víz,
tetszés szerint kakaó,
rum,
citromlé.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
5
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
20 dkg porcukor,
3 dkg vaj,
2 evőkanál lobogva forró víz,
tetszés szerint kakaó,
rum,
citromlé.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha van illat, ami egy pillanat alatt elhozza az őszt, az a sült gesztenyéé. A ropogós héj alól előbukkanó, édes,

Van egy alapanyag, ami szinte minden magyar konyhában ott lapul, de csak kevesen ismerik a legnemesebb arcát. Ez a fokhagyma.

Kevés dolog képes olyan illattal megtölteni a lakást, mint egy frissen sült kenyér. Ahogy a ropogós héj lassan aranybarnára sül,