Hozzávalók:
20 dkg porcukor,
3 dkg vaj,
2 evőkanál lobogva forró víz,
tetszés szerint kakaó,
rum,
citromlé.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
5
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
20 dkg porcukor,
3 dkg vaj,
2 evőkanál lobogva forró víz,
tetszés szerint kakaó,
rum,
citromlé.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A tél beköszöntével valami megváltozik a konyhában. A könnyed saláták és gyors sült fogások helyét átveszik a lassan rotyogó ételek,

Ahogy beköszönt a tél, és a reggelek egyre sötétebbek, a testünk és a lelkünk ösztönösen keresi az élénkítő, frissítő ízeket.

A karácsony ízei között gyakran a süteményekre, a mézes tésztákra, a fűszeres italokra gondolunk elsőként, de van valami, ami csendesen,