Hozzávalók:
20 dkg porcukor,
3 dkg vaj,
2 evőkanál lobogva forró víz,
tetszés szerint kakaó,
rum,
citromlé.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
5
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
20 dkg porcukor,
3 dkg vaj,
2 evőkanál lobogva forró víz,
tetszés szerint kakaó,
rum,
citromlé.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Amikor lecseng a téli ünnepkör, szinte minden konyhában előkerül a téma: mi legyen a rengeteg csokoládéval, amit összegyűjtöttünk? A gyerekek

A kakaóporos bögrétől a selymes csokoládéig, ahogy a tél ízei felnőnek velünk. Kevés ital képes olyan nosztalgiát ébreszteni, mint a

Van egy illat, amelyet mindenki felismer, bárhol és bármikor. Akár egy adventi vásárban járunk, akár egy régi családi konyhában, elég