Hozzávalók:
20 dkg porcukor,
3 dkg vaj,
2 evőkanál lobogva forró víz,
tetszés szerint kakaó,
rum,
citromlé.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
5
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
20 dkg porcukor,
3 dkg vaj,
2 evőkanál lobogva forró víz,
tetszés szerint kakaó,
rum,
citromlé.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az
Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor
Augusztus 20-a nemcsak államalapításunk ünnepe, hanem az édes ízek kedvelőinek is várva várt dátum: ekkor mutatják be hivatalosan az aktuális