Hozzávalók:
20 dkg porcukor,
3 dkg vaj,
2 evőkanál lobogva forró víz,
tetszés szerint kakaó,
rum,
citromlé.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
5
10
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
20 dkg porcukor,
3 dkg vaj,
2 evőkanál lobogva forró víz,
tetszés szerint kakaó,
rum,
citromlé.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Kevés gyümölcs van, amely olyan sokszínű történettel és felhasználási lehetőséggel bír, mint a füge. Az ókori görögök szent gyümölcsként tisztelték,

Kevés sütemény képes annyi emléket és hangulatot felidézni, mint a frissen sült rétes. Amikor a ropogós, aranyló tészta megreccsen a

Amikor meghalljuk a levendula nevét, legtöbben a nyári mezők lilás virágmezőire vagy az illatosított párnákra gondolunk. Pedig a levendula nemcsak