Hozzávalók:
20 dkg porcukor,
3 dkg vaj,
2 evőkanál lobogva forró víz,
tetszés szerint kakaó,
rum,
citromlé.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
5
10
Hozzávalók:
20 dkg porcukor,
3 dkg vaj,
2 evőkanál lobogva forró víz,
tetszés szerint kakaó,
rum,
citromlé.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Van egy alapanyag, ami szinte minden magyar konyhában ott lapul, de csak kevesen ismerik a legnemesebb arcát. Ez a fokhagyma.

Kevés dolog képes olyan illattal megtölteni a lakást, mint egy frissen sült kenyér. Ahogy a ropogós héj lassan aranybarnára sül,

A sült zöldség az egyik legegyszerűbb, legfinomabb és legegészségesebb köret vagy főétel. De ismerős az érzés, amikor valami mégsem az