Hozzávalók:
4 szelet tarja, 3 db kápia paprika, 2 fehér TV paprika, 2 db nagy paradicsom (én tettem még hozzá paradicsomlét is kb 1,5 dl-t) 1 nagy fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, fél marok hajdina, só ízlés szerint, kevés cukor, vagy Yummi (egy adagolókanál)
*
Elkészítés:
A húsokat kevés zsíron átpirítottam mindkét oldalát, majd egy tányérra kivettem.
A serpenyőben amiben a húst pirítottam beledaraboltam apróra a hagymát a paprikákat, paradicsomot és sóztam, édesítettem és fedő alatt dinszteltem.
Majd hozzáadtam a paradicsomlét is éskészre főztem.
Beledobtam a hajdinát, fedő alatt mint a rizst összepároltam.
Közben a húsokat egy külön edényben megpároltam, majd ha megpuhultak összeraktam a lecsóval.
Nagyon finom lett !