Lecsós pecsenye libamáj

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Lecsós pecsenye libamáj

Lecsós pecsenye libamáj

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

1,5 kg pecsenye libamáj,
1 üveg konzerv lecsó,
1 fej vöröshagyma,
só, őrölt bors,
kevés étolaj,
esetleg csipetnyi majoránna.

*

Elkészítés:

A hagymát felkarikázom, kevés olajon megdinsztelem.
A szükség szerint darabolt májat is hozzáteszem, és világosodásig pirítom Hozzáöntöm az üveges konzerv lecsót, és borsot őrlök rá.
Sózni, csak a tálalásnál szoktam.
Párolt rizs, vagy tészta körettel tálalom.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Lecsós pecsenye libamáj