Lecsós máj serpenyőben

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Lecsós máj serpenyőben

Recept leírás:

Hozzávalók:

1/2 kg csirkemáj
1 nagy fej vöröshagyma
5 lecsópaprika
5 nagyobb paradicsom

frissen őrölt bors

*

Elkészítés:

A hagymát félkarikákra, a paprikát karikákra, a paradicsomot negyedre, vagy még apróbbra vágjuk.
A műveletet most is, mint majd minden esetben, a hagyma párolásával kezdjük.
Ha már üveges, akkor megsózzuk, majd jöhet bele a paradicsom, és a paprika.
Ha szeretnénk, hogy a paprika kissé roppanós maradjon, várjunk vele kicsit.
Megborsozzuk, majd a máj is hozzákerülhet.
A májnak nagyon rövid az elkészítési ideje, így pár perc alatt kész az étel.
Egy májdarabot szétvágunk, könnyedén meggyőződhetünk róla, hogy átsült.

Lecsós máj serpenyőben

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Lecsós máj serpenyőben

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!