Lecsós libamáj pirított burgonyával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

45

Nehézség

Könnyű

Lecsós libamáj pirított burgonyával

Recept leírás:

Hozzávalók:

40 dkg libamáj
20 dkg paprika, paradicsom, vöröshagyma
40 dkg burgonya
friss zöldség a díszítéshez
só, bors, fűszerkeverék ízlés szerint
étolaj nagyon kevés a lecsóba
2 dkg őrölt piros paprika

*

Elkészítés:

A libamájat egyenletes szeletekre vágjuk, majd roston megsütjük.
A hagymából, paprikából, paradicsomból lecsót készítünk. ( apróra vágjuk a vöröshagymát, kockákra vágjuk a paprikát, paradicsomot )
Burgonyát megtisztítjuk kockára vágjuk, majd megfőzzük.
Apróra vágott hagymát olajon megpírítom, leveszem a tűzhelyről addig, amig megszórom piros törött paprikával
kicsit dinsztelem még majd a főtt burgonyát hozzátesezm és lassú keverés után ( egy kicsit a burgonya megtörik nembaj ) még dinsztelem egy kicsit.
Ízlésesen tálalom, félszáraz vörösbort fogyasztok hozzá.

Lecsós libamáj pirított burgonyával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Lecsós libamáj pirított burgonyával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!