Lecsós hús

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Anna

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Lecsós hús

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók: Egy kisebb üveg lecsó/amit eltettünk télre/ akinek nincs az csinál frisset, vagy vesz a boltba.kevés olaj,liszt só, sült ús fűszerkeverék.6 szelet karaj, vagy tarja.

*

Elkészítés:

Elkészítés: A húsokat megmosom ,kicsit kikloffolom, maj sózom, fűszerrel bekene. LIsztbe mártva mindkét oldalát forró olajon pirosra sütöm. Közben a lecsót serpenyőbe teszzük, bele rakjuk a hús szeleteket, egy pici vizet öntünk alá,és a húsokat jól megpároljuk benn,így átveszi a lecsó ízét.Ha a víz elfőtt rizzsel tálalom.

Lecsós hús

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Lecsós hús