Hozzávalók:
2 egesz csirkemell file
So,bors
Liszt
2 paradicsom
1 hagyma
4-5 paprika ( tobb szinu)
Olaj
Fott rizs
Keves cukor
*
Elkészítés:
A csirkemelleket szeleteljuk fel,sozzuk es borsozzuk.Minden szeletett fuszerezes utan forgassuk lisztbe es forro olajban sussuk zsemleszinure.Keszitsuk el a lecsohoz valokatA hagyat,paprikat es a paradicsomokat vagjuk ossze vastagabb szeletekre.A hus sutesbol visszamaradt olajhoz adjuk a zoldsegeket,sozzuk,borsozzuk,fedjuk le es fozzuk felig keszre.Adjunk hozza keves cukrot,hogy ne legyen savanykas a lecsonk,es tegyuk bele az elore sutott hus szeleteket.fedjuk le es fozzuk keszre a lecsot kb 5-10 perc alatt.Mikor elkeszult szorjuk meg aprora vagott petrezselyemmel es fott rizzsel talaljuk.Menet kozben ha elfovi a levet keves vizzel potoljuk.