Lecsó pulykavirslivel és kolbásszal

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Könnyű

Lecsó pulykavirslivel és kolbásszal

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

6 közepes paradicsom
6 tv paprika, 2 erős paprika
3 nagyobb faj hagyma
20 dkg füstölt kolbász
1 pár füstölt pulykavirsli
2 ek. zsír

cukor
piros paprika

*

Elkészítés:

A zsírt lábasba teszem, felmelegítem, beleteszem a fél karikára vágott hagymát, megsózom, 4-5 percig  párolom.
Ezután következik a nagyobb kockára vágott paprika, a karikára vágott erős paprika és ilyenkor teszem hozzá a karikára vágott kolbászt és virslit is. Kicsit megsózom a paprikát is, hogy megpuhuljon.
Amikor félig puha hozzáteszem a paradicsomot, ekkor teszek  bele pirospaprikát és kevés cukrot is.
Addig főzöm, amíg a paradicsom elfövi a levét, és jól besűrűsödik a lecsó.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Lecsó pulykavirslivel és kolbásszal