Hozzávalók:
Piskóta: (két piskótalap.)
2×5 tojás
2×5 ek. cukor
2×5 ek. liszt
2x késhegynyi sütőpor
Krém:
2 cs. csokoládé pudding
2 ek. kanál kakaópor
6 dl. laktózmentes tej
1 kocka liga margarin ( vagy waja)
6 ek. cukor
1 nagy cs. babapiskóta(dízsítéshez)
2 m szalag(díszítéshez.)
*
Elkészítés:
A piskótához felverjük a tojás fehérjét amikor már megkeményedett beletesszük a cukrot, a tojássárgáját , a lisztet és a sütőport.Előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.Krém:A 6 dl. tejet , a 6 ek. cukrot és a csokoládés puddingporokat a kakaóval megfőzzük.Addig kikeverjük a margarint .Ha kihült a pudding hozzákeverjük.Ezzel megkenjük a piskótalapokat és a maradék krémmel díszítjük majd körbe rakjuk babapiskótával a tortát.És átkötjük a szalaggal.Tetejére marcipán rózsát teszünk.Jó étvágyat hozzá.


