Hozzávalók:
40 dkg liszt
2 kk szódabikarbóna
2 ek méz
2 ek kakaó
20 dkg cukor
5 dkg vaj
2 tojás
töltelékhez:
6 dl tej
1 puncspuding
1 vaniliapuding
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
*
Elkészítés:
a tészta hozzávalóit a liszt és a szódabikarbóna kivételével gőz felett összevegyítjük kb 3 perc majd bele a szódabikarbónával kevert liszt .. 3 lapot nyújtunk és tepsi hátán sütjük a lapokat..
a krémhez a vaniliás és a puncsos pudingport 3-3 dl tejben felfőzzük majd hülni hagyjuk… míg hül a porcukrot és a margarint habosra keverjük.. és ha kihült a puding a margarinos porcukit elfelezzük és belevegyítjük a vaniliás és puncsos pudingba..megkenjük a lapokat kissé lenyomkodjuk és egy éjszakát hűtőben pihentetjük hogy visszapuhuljanak a lapok…porcukival szórjuk de aki kedveli a csokit bevonhatja vele.. 🙂