Hozzávalók:
4 tojásból sütve: egy 35X30 as piskótalap,1 akkora amekkora befedi pont a labdatorta alját.
1 adag Főzött kakaós krém.( 1.5 kg)(A kakaós tortámnál levan írva a receptje)
1 kg fehér fondant massza,fekete festék,5 szögletű sablon.
*
Elkészítés:
A piskótalapot sütés után feltekerjük sütőpapírral együtt egy konyharuhába.Ha kihült felszeleteljük 12 karikára és betöltjük a krémmel,Körbe és alul felül is bekenjük a kis tekercsünket.Igaz csupa mázgásak leszünk tőle de sebaj., kirakunk vele körbe egy lefolpackozott jénai tálat szorossan.Ha ez kész,kikenjük krémmel belülről,a hézagokat isés egy adag krémet töltünk bele.Ráteszünk egy sor betöltött piskótalapot majd újra krém jön,és végül a nagy kerek tortalappal lezárjuk.Lefolpackozzuk és betesszük egy örára a fagyasztóba pihenni,lenehezékezzük.Én két dobozos tejet tettem rá. Ha elmúlt annyi idő,lehúzzuk a fóliát ráhelyezünk egy tálcát és kifordítjuk rá.Leemeljük a jénait és lehúzzuk belűlről is a fóliát.Megkenjük még krémmel,a hézagokat kitöltjük.A kinyújtott fondantot Ráhejezzük.Eligazgatjuk,a sablon és egy kés vagy hústű segítségével körbekarcoljuk a széleit.Az ötszögeket kifestjük feketére.Kidíszítjük esetleg ,egy kis fűvel körbe.

