Labanc pecsenye

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Krisztina

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Könnyű

Labanc pecsenye

Recept leírás:

Hozzávalók:

2 szelet tarja
2 ek mustár
2 szelet füstölt főtt tarja
2 szelet füstölt trapista sajt
3 ek liszt
1 kk piros paprika
só, bors
4 ek olaj

*

Elkészítés:

A húst megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk.
Bekenjük a mustárral, majd az egyik felére tesszük a főtt tarját, arra pedig a sajt szeletet.
Ráhajtjuk a hús másik felét és megtűzzük hústűvel.
A lisztet elkeverjük a piros paprikával és beleforgatjuk a húsokat.
Kiolajozott jénaiban tesszük és felforrósított sütőben, 190 fokon, többször megforgatva megsütjük.

Labanc pecsenye

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Labanc pecsenye