Hozzávalók:
Hozzávalók: 70 dkg
*
Elkészítés:
Elkészítése:
Először a káposztát forró vízben a leveleire szedjük, és a vastag ereit levágjuk ha nagyok a levelek akkor ketté tépjük. A hagymát paprikát apró kockára vágjuk és üvegesre pároljuk a fokhagymával együtt. Ekkor a húst hozzáadjuk megszórjuk fűszerpaprikával, sóval, és kevés vizet adunk hozzá majd készre főzzük és langyosra hűtjük. A jól megmosott lecsurgatott kukorica darával összekeverjük a húst, és ízlés szerint fűszerezzük. A káposzta levelekbe betekerjük, én pataki tálba raktam felöntöttem vízzel úgy, hogy ellepje a káposztát, és betettem 45 percre előmelegített sütőbe. Az idő leteltével a levet leöntöttem róla, és ½ l paradicsom levet rá öntöttem majd 20 percre vissza tettem még a sütőbe.
A zsiradékot nem szabad sajnálni belőle mert kemény marad a töltelék!