Hozzávalók:
Burgonya nyersen
bacon szalonna
kolbász
olaj
palacsintatészta (sós)
*
Elkészítés:
A hozzávalókból annyi mennyiséget használunk fel, ahány személyre szeretnénk elkésziteni.
Egy tepsi alját kiolajozzuk.
Belevágunk karikákra, vagy hasábra, nyers krumplit Beteritjük bacon szalonnával.
Vágunk rá karikákra füstölt kolbászt.
Meglocsoljuk olajjal, és 15-20 percre betesszük az előmelegitett sütőbe kicsit elősütjük.
Közben keverünk be sós palacsintatésztát, kicsit sűrűbbre a szokásosnál, kivesszük a tepsit a sütőből, és ráöntjük, hogy ellepje.
Ne legyen a sütőedény teljesen tele, mert a tészta sütés közben emelkedik, és akkor kifolyik a tepsi oldalán.
Szép pirosra sütjük.
Nagyszerű egytálétel, kenyér sem kell hozzá, laktató, savanyúsággal, salátával kitűnő.
				
															