Hozzávalók:
5-6 db nagy burgonya
2 babérlevél
1 csipet köménymag
só
olaj
3 fakanálnyi liszt
1 kis pohár tejföl
ecet ízlés szerint
A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu
*
Elkészítés:
A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, és lábasba tesszük. Annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi. Hozzáadjuk a fűszereket (babárlevél, köménymag, só). Megfőzzük.
Az olajból és lisztből rántást készítünk (olajat felhevítjük, beletesszük a lisztet, és összefőzzük).
A rántást ráöntük a burgonyára, és összefőzzük. Ezután hozzáadjuk a tejfölt, ezzel is összeforraljuk.
Amikor kész, elzárjuk alatta a tüzet, és ízlés szerint ecetet teszünk bele.
Jó étvágyat!