Hozzávalók:
ggggggggggggggghttps://www.facebook.com/groups/8708253730101652 közephttps://www.facebook.com/groups/870825373010165es krumpli
2 kanál liszt
1 tojás
1 fej vöröshagyma
1 Tv paprika
1 kanál zsír
petrezselyem zöld
Víz
Só
2 közepes krumpli
2 kanál liszt
1 tojás
1 fej vöröshagyma
1 Tv paprika
1 kanál zsír
petrezselyem zöld
Víz
Só
2 közepes krumpli
2 kanál liszt
1 tojás
1 fej vöröshagyma
1 Tv paprika
1 kanál zsír
petrezselyem zöld
Víz
Só
2 közepes krumpli
2 kanál liszt
1 tojás
1 fej vöröshagyma
1 Tv paprika
1 kanál zsír
petrezselyem zöld
Víz
Só
2 közepes krumpli
2 kanál liszt
1 tojás
1 fej vöröshagyma
1 Tv paprika
1 kanál zsír
petrezselyem zöld
Víz
Só
2 közepes krumpli
2 kanál liszt
1 tojás
1 fej vöröshagyma
1 Tv paprika
1 kanál zsír
petrezselyem zöld
Víz
Só
2 közepes krumpli
2 kanál liszt
1 tojás
1 fej vöröshagyma
1 Tv paprika
1 kanál zsír
petrezselyem zöld
Víz
Só
2 közepes krumpli
2 kanál liszt
1 tojás
1 fej vöröshagyma
1 Tv paprika
1 kanál zsír
petrezselyem zöld
Víz
Só
2 közepes krumpli
2 kanál liszt
1 tojás
1 fej vöröshagyma
1 Tv paprika
1 kanál zsír
petrezselyem zöld
Víz
Só
2 közepes krumpli
2 kanál liszt
1 tojás
1 fej vöröshagyma
1 Tv paprika
1 kanál zsír
petrezselyem zöld
Víz
Só
2 közepes krumpli
2 kanál liszt
1 tojás
1 fej vöröshagyma
1 Tv paprika
1 kanál zsír
petrezselyem zöld
Víz
Só
2 közepes krumpli
2 kanál liszt
1 tojás
1 fej vöröshagyma
1 Tv paprika
1 kanál zsír
petrezselyem zöld
Víz
Só
*
Elkészítés:
Krumplikat megtisztitjuk madj kockára vágjuk!
Hideg vízben feltesszük főzni, de csak annyi ami éppen ellepi + só Míg hűl a krumpink, hagymát apróra vágjuk és zsírban szépen meg pirítjuk!
Felét rászórjuk a krumplira, másik felét a lábasban hadjuk!
Felöntjük a főzőlével amiben előtte a krumplit főztük!
+ vizet öntünk még hozzá+só Csak az íze miatt bele főzünk egy TV paprikát, amit a végén ki emelünk!
Ha megfőtt a krumpli, leszűrjük és a főzővizet elteszem későbbre a leveshez!
Krumpli nyomóval összetörjük, kihűtjük!
Amikor már teljesen hideg!
Hozzá keverjük a lisztet+sót+tojást+pici pirított hagymának a felét!
Összekeverjük és pici gombócokat csináluk és forrásban lévő léhez adjuk!
Lassú Tűzön készre főzzük!
Tálalás előbb pici friss aprított petrezselyemzöld szórjuk meg!


